Huisregels

Het is wettelijk verplicht om bij het brengen van uw huisdier een geldig dierenpaspoort of vaccinatieboekje aan ons te overhandigen. Voor meer informatie over de verplichte inentingen klik op deze link:

Elke hond of kat dient preventief behandeld te zijn tegen vlooien; ofwel door de eigenaar zelf of bij aankomst in het pension. Is uw huisdier niet ontvlooid dan zijn we genoodzaakt dit hier ter plekke alsnog te doen, hiervoor wordt een aanvullend tarief gerekend.

Het pension kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ziekte, ontsnapping, verwonding of overlijden van de in bewaring gegeven hond.

Indien nodig wordt diergeneeskundige hulp ingeroepen: de kosten worden doorberekend aan de eigenaar van het dier.

Wanneer eigen voeding voor de hond of kat wordt meegebracht; graag aanleveren in afgesloten bewaarbak. Medicijnen: graag meegeven voorzien van voor- en achternaam en instructies.

Brengen en ophalen van de hond of kat kan uitsluitend tijdens de in de reserveringsbevestiging aangegeven tijden.

Annulering: In de zomerperiode van 1 juli tot 1 september kan de reservering tot maximaal 30 dagen vóór de besproken datum kosteloos geannuleerd worden. Binnen 30 dagen vóór de besproken datum worden alle gereserveerde dagen in rekening gebracht. Buiten de zomerperiode kan de reservering tot 10 dagen vóór de besproken datum kosteloos geannuleerd worden. Binnen 10 dagen vóór de besproken datum worden alle gereserveerde dagen in rekening gebracht.

Wijziging van de reservering / eerder ophalen dan de gereserveerde einddatum: Eerder ophalen mag altijd in overleg echter tijdens de zomerperiode 01 juli tot 01 september worden alle gereserveerde dagen in rekening gebracht.

Indien de in pension gebrachte dieren niet binnen 14 dagen na datum van afspraak zijn opgehaald (uitgezonderd wanneer het pension door de eigenaar op de hoogte is gebracht); geeft de eigenaar hiermee te kennen afstand te hebben gedaan van zijn of haar dieren. De dieren blijven vervolgens eigendom van Dierenpension Varsenerhof totdat alle kosten van het verblijf van de dieren zijn voldaan.

Betaling op het moment van ophalen, graag per overboeking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *