Privacyverklaring

Privacyverklaring

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. In deze verklaring leg ik uit dat we ons met Dierenpension Varsenerhof zorgvuldig aan deze nieuwe Europese wet- en regelgeving houd. U kunt hieronder lezen wat we met uw persoonlijke gegevens doen, waarom die gegevens verzameld worden en wat we doen om ze te beschermen.

U kunt te alle tijden als klant uw persoonlijke data inzien, aan laten passen of laten verwijderen. U kunt erop rekenen dat alle gegevens vertrouwelijk behandeld worden. Er wordt nooit gevraagd om BSN-nummer, kopie-paspoort of identiteitsbewijs. Indien u twijfelt aan de bescherming van uw gegevens of wanneer u de indruk krijgt dat er misbruik van wordt gemaakt, dan vragen we u contact op te nemen. U kunt eventueel een klacht indienen bij de Nationale toezichthouder, Autoriteit Persoonsgegevens.

De verwerking van persoonsgegevens wordt gedaan door de eigenaren van Dierenpension Varsenerhof. Dierenpension Varsenerhof verwerkt uw persoonsgegevens voor het afhandelen van uw inschrijving of betaling, verzenden van de reserveringsbevestiging en om eventueel contact op te kunnen nemen via de bij ons beschikbare persoonlijke gegevens indien dit nodig is om de dienstverlening goed te kunnen uitvoeren of u in noodsituaties met betrekking tot uw huisdier te kunnen bereiken.

Als u een verblijf reserveert voor uw huisdier in het dierenpension dan vragen we uitsluitend voor deze reservering uw voor- achternaam, uw adresgegevens, uw telefoonnummer, het e-mailadres en een aantal gegevens van uw huisdier. Persoonsgegevens worden door Dierenpension Varsenerhof niet aan derden verstrekt en deze gegevens worden niet gebruikt voor reclamedoeleinden.

Wanneer u contact opneemt via het contactformulier op de website, dan wordt er gevraagd naar uw naam, emailadres en telefoonnummer. De informatie die via het internet wordt doorgegeven is niet 100% veilig. Er zijn altijd risico’s aan verbonden. Ondanks alle zorgvuldige maatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen, kan de veiligheid van de door u via de website overgebrachte persoonsgegevens niet volledig gegarandeerd worden. Wanneer u gegevens doorstuurt via het internet gebeurt dat altijd op uw eigen risico.

Wanneer vanuit het contactformulier of een andere manier van contact leggen bijvoorbeeld via de telefoon of via social media een vrijblijvende afspraak wordt gepland, worden de gegevens die noodzakelijk zijn om de afspraak te plannen alleen voor dit doeleinde gebruikt. Als u het contactformulier gebruikt om een vraag te stellen dan wordt met de persoonsgegevens die u op dat moment doorgeeft niets gedaan wanneer u niet daadwerkelijk van de diensten van Dierenpension Varsenerhof gebruik maakt. De mail wordt verwijderd en de gegevens worden niet verzameld of bewaard.

Indien u niet akkoord gaat met de privacyverklaring van Dierenpension Varsenerhof, adviseer ik u geen gebruik te maken van de website en de diensten van Dierenpension Varsenerhof. Op het moment dat u een contactformulier invult, gaat u automatisch akkoord met deze privacyverklaring.

U kunt altijd bezwaar maken tegen het gebruik van uw persoonsgegevens zoals hierboven beschreven en/of uw toestemming hiervoor intrekken. U kunt dit doen door ons hierover schriftelijk via een brief of email te informeren. Wij zullen dan direct ingaan op uw verzoek.

We behouden ons het recht voor om tussentijds wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. Elke verandering in deze privacyverklaring zal tijdig worden geplaatst op de website.